DMD Delta je kompanija koja je postavila osnov za razvoj savremenog i modernog distributivnog servisa. Svojim zaposlenima pružamo sigurno, kvalitetno i prijatno radno okruženje, uz šansu za razvoj i napredak. Podstičemo timski rad, obuke, stalno učenje, inovativnost i kreativnost.

U okviru poslovnih procesa koje obavljamo, možemo izdvojiti niz različitih poslovnih aktivnosti, a u skladu sa tim i pozicija za zaposlenje. Ova raznolikost omogućava da kompanija upošljava ljude različitih strukovnih opredjeljenja, interesovanja, karakteristika, a stalni razvoj kompanije omogućava i razvoj novih mogućnosti. Postavljamo ambiciozne ciljeve i uspješno ih dostižemo kroz timski rad. Otvoreni smo za nove ideje i predloge, podstičemo inovativnost. Svakodnevno razmjenjujemo informacije i iskustva, inspirišemo i ohrabrujemo jedni druge.

Ukoliko sebe vidite u ovako dinamičnom i stimulativnom okruženju, uz mogućnost za stalno profesionalno usavršavanje i napredak, pošaljite nam Vaš CV. Ukoliko su Vaše kvalifikacije u skladu sa našim trenutnim potrebama, kontaktiraćemo Vas.

Pošaljite CV!