O nama
 

Nagrade

Nagrade

Nagrade i priznanja

Nagrade i priznanja dobijena od poslovnih partnera najbolja su potvrda kvaliteta poslovanja kompanije.

Zlatni sertifikat za 3 godine izvrsnog poslovanja

Treću godinu zaredom DMD Delta stiče pravo na sertifikat poslovne izvrsnosti.

Sertifikat se dodjeljuje kompanijama na osnovu izuzetnih poslovnih rezultata od
strane Solvent Rating-a.

Biti nosilac sertifikata poslovne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim firme dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorna i kvalitetno vođena firma sa kojom treba poslovati.

 

Kompanija DMD Delta osvojila Diageo nagradu „Best Execution in Innovation“

Kompanije DMD Delta i Delta DMD iz Srbije, dobitnici su nagrade „Best Execution in Innovation“ koja je dodijeljena na Diageo godišnjoj partnerskoj konferenciji, održanoj u septembru 2015. godine u Crowne Plazi u Beogradu.

Nagrada „Best Execution in Innovation“ je osvojena za izvanredne rezultate lansiranja novog brenda Smirnoff Ice Double Black na teritoriji Crne Gore i Srbije.

Svojom posvešćenošću i strateškim pristupom DMD Delta je doprinjela uspjehu i prepoznatljivosti ovog brenda na našem tržištu.

DMD Delta vlasnik sertifikata Excellent SME (Excellent Small and Medium Enterprise)

Priredna komora Crne Gore, u novembru 2015. dodijelila je kompaniji DMD Delta sertifikat Excellent SME (Excellent Small and Medium Enterprise).

Nosioci sertifikata Excellent SME označeni su kao uspješni privredni subjekti, a sertifikat označava dobar bonitet preduzeća, smanjeni rizik poslovanja i potvrdu kredibiliteta kompanije.

Sertifikat izdaje francuska agencija Coface” specijalizovana za oblast osiguranja potraživanja.

"Distributer godine"

Kompanije DMD Delta i Delta DMD su dobitnici nagrade za najboljeg distributera godine kompanije Diageo, u konkurenciji 32 tržiša (region CEE i Rusije). Na svečanoj ceremoniji održanoj 11.septembra 2014. u Splitu, dodijeljeno je ukupno osam nagrada, a DMD Delta i Delta DMD su osvojili tri, za najboljeg distributera, nagradu "Beating the competition" i nagradu za najbolju Smirnoff aktivaciju.

"Beating the competition"

DMD Delta i Delta DMD dobitnici su nagrade "Beating the competition" koja je dodijeljena na godišnjoj partnerskoj konferenciji, održanoj u Londonu u maju 2013. godine.

U konkurenciji 17 zemalja, DMD Delta i Delta DMD nagrađene su za značajno povećanje tržišnog učešća u ON i OFF kanalima prodaje, u poređenju sa konkurencijom i to kroz uspješnu realizaciju komercijalnih i marketinških planova.

"Best Key Account Management in Off Trade"

Kompanija Diageo je na svečanoj ceremoniji održanoj 30.aprila 2010. u Talinu (Estonija) dodelila nagradu kompanijama DMD Delta i Delta DMD u kategoriji "Best Key Account Management in Off Trade" u konkurenciji 29 tržišta.

Kategorija "Best Key Account Management in Off Trade" analizira postignute rezultate u sektoru maloprodaje robe široke potrošnje, a ocjenjuje se prema parametrima uspostavljene saradnje sa klijentima, broja partnera, originalnosti i efikasnosti promotivnih mehanizama, kvaliteta promotivnog materijala, rezultata u poboljšanju imidža brenda i prodaje.

"Best On Trade Activity"

Kompanija Diageo je na svečanoj ceremoniji održanoj 25.9.2008. godine u Limasolu na Kipru, za region Istočne Evrope, dodjelila nagradu kompanijama DMD Delta i Delta DMD u kategoriji "Best On Trade Activity" u konkurenciji 25 tržišta.

Kategorija "Best On Trade Activity" analizira postignute rezultate u HoReCa sektoru, a ocjenjuje se prema kriterijumima usklađenosti ciljeva programa sa realizacijom, originalnosti i efikasnosti promotivnih mehanizama, kvalitetu promotivnog materijala, broja partnera, broja kontaktiranih klijenata, poboljšanju imidža brenda i prodaje.