Jubilej DMD Delte - 20 godina uspješnog poslovanja

10. april 2021.

Od osnivanja, aprila 2001.godine, DMD Delta je sinonim za moderni distributivni servis koji objedinjuje usluge prodaje, brend menadžmenta, logistike i merčendajzinga.

Od 2016. osnivanjem firme Delta Transportni Sistem, kompanija postaje specijalizovana i za pružanje svih vrsta logističkih usluga.

Veliki i uspješni brendovi zavise od uspješne distribucije, a DMD Delta već dvije decenije na tržištu na pravi način predstavlja proizvode iz svog portfolija, sa ciljem da značajno poveća njihovu prodaju i obezbijedi njihovu dostupnost krajnjim potrošačima .

DMD Delta svoje poslovanje obavlja preko razgranate mreže i prateće infrastrukture. Uspješno sarađujemo sa preko 800 kupaca, obezbjeđujući robu za preko 1.600 objekata (organizovani maloprodajni i veleprodajni lanci, samostalne trgovinske radnje, specijalizovane veleprodaje i objekti HoReCa kanala).

Našu najveću poslovnu snagu predstavljaju ljudi, obučeni i visoko motivisani kadrovi, koji svojim stalnim inovacijama i unapređenjem posla, konstantno podižu perfomanse preduzeća.

Osim toga što uspješno posluje 20 godina, strateško opredjeljenje DMD Delte je da doprinese društvu kroz kvalitet proizvoda i usluga koje pruža, očuvanje životne sredine i odnosa sa zajednicom u kojoj posluje.

DMD Delta - "Distribucija vrijedna najboljih"