Konferencija za štampu 2023.

Konferencija za štampu 2023.

25. januar 2023.

 

Danas je tradicionalno Delta Holding kompanija bila domaćin medijima, koji su imali priliku da iz prve ruke čuju kako je kompanija poslovala u protekloj, ali i šta ima u planu za narednu godinu.

Bilo je razgovora i pitanja o renoviranju Sava Centra i svim budućim ulaganjima u njega, kao i o svim drugim investicijama Delta Real Estate-a. Bilo je riječi i o rekordnoj godini Delta Agrara u istoriji njegovog poslovanja i planu za dalji rast, o investicijama i rastu prihoda od 25% u kompaniji Delta Auto, o brojnim dolascima gostiju, prihodima, planovima, renoviranju i svemu što se dešava u hotelima: Crowne Plaza Belgrade, hotelu Indigo i hotelu InterContinental Ljubljana, kao i o kompaniji Delta DMD koja je u Srbiji ostvarila rast od 18%, a u Crnoj Gori čak 35% rasta u prethodnoj godini.

Posebno interesovanje novinari su pokazali za najmlađeg člana Delta sistema, Ananas e-commerce, koji je u proteklom periodu izašao van granica Srbije, pokazao da je zavrijedio ogromno zadovoljstvo kupaca koji su na svaka tri meseca brojniji 3-4 puta.

I na kraju, bilo je riječi o održivom poslovanju koje zauzima veoma važno mjesto u Delta Holding kompaniji, te je bilo osvrta na: projekat Naše Selo koji je proširen i na Bačko Novo Selo u 2022. godini, projekat Digitalno selo, kao i na obnovljive izvore energije i solarne elektrane koje je kompanija instalirala, a donijeće smanjenje ugljen dioksida za 4.500 tona na godišnjem nivou.

O svim ovim temama iz biznisa govorili su članovi izvršnog odbora kompanije, a evo kako o rekordnim uspjesima govori Milka Vojvodić, CEO i potpredsjednik za ekonomiju i finansije:

„Ono što nam je omogućilo rekordno poslovanje su prije svega naši ljudi, visokog znanja i motivacije, kao i politika kontinuiranog investiranja u razvoj. U 2022. godini investirali smo 97 miliona evra, dok će u tekućoj godini ulaganja dostići 204 miliona evra“ riječi su kojima je uspjehe objasnila Milka Vojvodić, CEO i potpredsjednik za ekonomiju i finansije.

Saopštenje u cjelosti možete pronaći na ovom linku