Posjeta Beiersdorf top menadžmenta

31. avgust 2022.

  Tokom prvog dana posjete Beiersdorf tima imali smo priliku da u prostorijama naše kompanije im predstavimo top menadžment DMD Delte, upoznamo ih sa rezultatima, specifičnostima tržišta Crne Gore, ali i da damo predloge za unapređenje biznisa. Tokom drugog i trećeg dana posjete bili smo u obilazak objekata na teritoriji Podgorice i Budve.

Dobili smo pohvale na račun organizacije samog rada, postignutih rezultata, impresivnih postavki na tržištu (naročito plavi zid) i percepcije samog brenda Nivea u Crnoj Gori. 

Dobili smo uvjerenja da kompanija Beiersdorf u Crnoj Gori nema samo stabilnog i uspješnog distributera već i iskrenog partnera koji je spreman da podrži sve njihove aktivnosti uz koje ćemo imati obostrani interes. 

Takođe još jednom smo dobili potvrdu da nagrada za dobro urađen posao nikada neće izostati, što nas je dodatno ohrabrilo i osnažilo, ali i sa druge strane obavezalo da u narednom periodu budemo još bolji, kako bismo nastavili svoj dalji rast i razvoj, zajedno sa kompanijom Beiersdorf!